Epubor

3 methoden om Adobe Digital Editions naar PDF te converteren (met video)

Posted by on .

Je hebt een eBook gekocht (je hebt geld uitgegeven) dat alleen door de Adobe Digital Edition kan worden weggeschreven, dus je wilt weten of het mogelijk is om Adobe Digital Editions naar een normale PDF te converteren, toch?

Het antwoord is natuurlijk "Ja". Maar vóór de conversietaak, moet u weten dat Adobe Digital Editions een eigen schema van Adobe Adept DRM implementeert (ook wel Adobe DRM genoemd). En dus kunnen de Adobe Digital Editions eBooks alleen worden gelezen via ADE. U kunt de bestanden zelfs niet kopiëren en overbrengen naar andere locaties.

Hier worden 3 methoden geïntroduceerd om ADE naar PDF te converteren.

Converteer Adobe Digital Editions naar PDF Online

Er zijn enkele online converters die Adobe Digital Editions naar PDF kunnen converteren als u de bestanden online wilt converteren. Bijvoorbeeld ebook.online-convert, Zamzar.

online converter gefaald

Voordelen: het is heel gemakkelijk en handig om te bedienen wanneer u online bent. Die converters ondersteunen verschillende soorten formaten en het zijn gratis.

Nadelen: U kunt deze programma's niet gebruiken als je offline bent. Dat betekent dat u Adobe Digital Editions niet naar PDF kunt converteren als u geen verbinding met internet kunt maken.
We zullen gestoord worden door advertenties die van tijd tot tijd verschijnen.
Bijna alle websites van de online eBook-converter kunnen niet omgaan met de DRM-beveiligde eBook titels.

Converteer Adobe Digital Editions naar PDF Calibre (gratis)

Er zijn ook manieren om Adobe Digital Editions gratis naar PDF te converteren. Hier raad ik Calibre aan. Om Adobe Digital Editions naar PDF Calibre te converteren, dient u deze tool te downloaden en installeren.

Stap 1 Klik hier om Calibre te downloaden.

Stap 2 Start Calibre en klik op de knop "Boeken toevoegen" in de linkerbovenhoek om er boeken aan toe te voegen.

Stap 3 Stap 3 Kies een boek (of meerdere bestanden) en klik vervolgens op de knop "Boeken converteren".

converteer ade naar pdf met caliber

Vervolgens verschijnt er een nieuw venster en kunt u het formaat voor exporteren kiezen zoals bijvoorbeeld PDF. Klik op de knop "OK" en het zal uw Adobe Digital Editions e-boeken naar PDF converteren.

kies pdf-uitvoerkaliber

Het is gemakkelijk om Calibre te gebruiken om eBooks van Adobe Digital Editions naar PDF te converteren. Als u de geconverteerde PDF wilt afdrukken of naar andere apparaten wilt overbrengen, is dat ook mogelijk.

Voordelen: Calibre is gratis. En de managementfunctie is erg krachtig.

Nadelen: het moeten installeren van DeDRM-plug-ins als we met DRM beveiligde ADE-boeken willen converteren. Wat erger is, je kunt geen hulp krijgen van de ontwikkelaars van Alf als je problemen ondervindt.

Converteer DRMed Adobe eBooks naar normale PDF Mac/Win via Epubor Ultimate

Hoe Adobe eBooks gemakkelijk om te zetten op Mac- of Windows 10-computers? Hier ontmoet u een krachtige alles-in-één tool — Epubor Ultimate. Het is een krachtig programma om DRM’s te verwijderen en ADE eBook formaten te converteren. In vergelijking met de twee bovenstaande manieren is deze manier efficiënter en completer. Nadat u Adobe DRM hebt verwijderd en Adobe Digital Editions naar PDF hebt geconverteerd, kunt u vrij van uw eBooks genieten. U kunt uw PDF afdrukken of overbrengen naar andere apparaten. Wanneer u de PDF-bestanden wilt lezen, wordt u niet beperkt door internet, niet zoals online converteren. Ook hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de Adobe DRM, omdat u deze eenvoudig kunt verwijderen met Epubor Ultimate Converter. Vervolgens zal ik de stappen introduceren om het te bedienen.

Stap 1 Download en installeer Epubor Ultimate.

Download de tool gratis:
   

Stap 2 Verwijder Adobe DRM.

Start het programma, in het linkerdeelvenster ziet u dat het automatisch al uw Adobe eBooks detecteert (geopend en gedownload via ADE). Sleep de boeken rechtstreeks naar het juiste gedeelte van het programma, waarna de DRM van de boeken binnen enkele seconden wordt verwijderd.

converteer adobe digitale edities naar pdf

Stap 3 Converteren naar PDF.

Kies het te exporteren formaat als PDF onderaan de interface, klik op een met succes gedecodeerd boek. Klik vervolgens op de knop "Converteren naar PDF". De bestanden worden onmiddellijk geconverteerd naar PDF.

Wat beter is, zoals de bovenstaande afbeelding laat zien, ondersteunt de Epubor Ultimate ook het converteren van de Adobe DRM naar Kindle.

Videogids is hier beschikbaar Bekijk deze video-handleiding alstublieft.

Voordelen: gemakkelijk te gebruiken; 24 uur online klantenservice en technische ondersteuning.

Nadelen: betaalde software. Gratis proefversie converteert slechts 20% van de inhoud.

Je kunt zien dat deze methode veel gemakkelijker te gebruiken is dan de vorige twee methoden hierboven. Het kan de DRM problemen oplossen en in één keer formatteren (alles-in-één tool). Dit programma werkt snel, het kan u helpen de PDF bestanden binnen enkele seconden te krijgen.

Je hebt voor het boek betaald, Adobe vindt het belangrijk op welke eReader je het leest, maar nu met Epubor Ultimate hoef je je er geen zorgen over te maken. Veel leesplezier met meerdere apparaten!

   
author

has covered software online marketing for more than 6 years. She joined Epubor since 2013, covering content writing, affiliate marketing, global brand expansion, video marketing, and business development.

0 Comments
Leave a comment
Rating
YourName *
email
Comments UBB Editor
Home > Guide >3 methoden om Adobe Digital Editions naar PDF te converteren (met video)
mcafee badgenorton badge